Picture of Desiree Bos
Desiree Bos

Gamescom Preview: Guacamelee

Het eerste wat ik dacht toen ik het zag liggen; Hoe spreek ik dit nou uit. Ik ging er voor en voor ik het wist zat ik al een uur op PS Vita dit spel te spelen. Het verhaal gaat over een duivels skeletachtige man die samen met zijn kameraden de dochter van de president heeft gekidnapt. Op dat moment heeft de wereld een echt held nodig: Guacamelee!

Deze held gaat door verschillende platformwerelden heen en in die werelden bevinden zich de kameraden van het duivelse monster. Daar vecht je dan tegen door ze met je sterke armen te slaan. In de game bevatten kleine puzzels. Laat mij een leuk voorbeeld geven die ik in de game tegen kwam. Guacamelee kwam niet door een klein smal gangentje, er was geen andere manier. Het enige wat ik tegen kwam was een klein kipje. Laat ik daar maar heen gaan. Toen ik bij die kip stond veranderde hij in een kip en toen kon hij wel door het gangentje.

Het ziet spel er strak en kleurijk uit en het had een beetje een Mexicaanse stijl. De game is erg vermakelijk op de PS Vita het zijn leuke puzzels, vrij veel actie en soms wat leuke verassingen komen er voorbij. Helaas is er nog geen release date van bekend.  Zodra het bekend is laat Gadgetgear dat weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.