Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Corsair Komt met Digitale ATX PC-Voeding

Na een aankondiging tijdens de Computex Taipei 2012 is de AX1200i Digital ATX Power Supply nu eindelijk klaar om wereldwijd verkocht te worden. De Corsair AX1200i Digital ATX Power is de eerste voeding van Corsair waarbij niet alleen het stroomverbruik van alle componenten in de PC nauwkeurig uitgelezen kan worden, maar ook de eerste waarbij je voltages zeer exact kunt afstellen.

Met de Corsair AX1200i Digital ATX Power krijg je dus volledige controle over het stroomverbruik van je PC. Iets dat zeker overclockers enorm aan zou moeten spreken.

De nieuwe voeding maakt gebruik van een digital signal processor of DSP voor maximale controle. Daarnaast is de voeding ook nog eens zeer stil. Pas wanneer jouw PC meer dan 30~40% van het vermogen vraagt, zal de voeding beginnen te koelen. In totaal kan de voeding 1.200 Watt leveren.

Beschikbaarheid

De Corsair AX1200i Digital ATX Power ligt nu in de Amerikaanse schappen, maar zal ook hier worden verkocht. De Amerikaanse verkoopprijs is $349. Je krijgt 7 jaar garantie op de voeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.