Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Vacu Vin Glass Markers

Maak je veel verschillende cocktails, dan is het geen probleem. Maak je veel dezelfde cocktails en wil je voorkomen dat mensen er met het glas van elkaar vandoor gaan, dan heb je iets handigs nodig. Bijvoorbeeld de Glass Markers van Vacu Vin.

Uiterlijk

De Glass Markers zijn kleine versies van de Party People die we al bij de Ice Tray tegenkwamen. Deze vrolijke feestbeesten hebben allemaal een andere kleur en vorm. Zelfs iemand met kleurenblindheid mag dus geen probleem hebben om ze uit elkaar te halen. Een setje Glass Markers bevat in totaal 12 party people.

Gebruik

Het gebruik van de Party People is simpel. Ze hebben allemaal een zuignapje waarmee je ze op een glas duwt. Daarbij moet ik wel zeggen dat ze vetvrij mogen zijn. Heb je de zuignap al een aantal keer met plakkerige vingers aangeraakt, zullen ze al snel van het glas vallen.

Conclusie

De Glass Markers van Vacu Vin bieden een grappige oplossing voor een simpel probleem. De vormen en kleuren zijn een leuke toevoeging voor ieder feestje.

Recept: Black Russian

De Black Russian is een tijdloze klassieker uit Cuba en… hij is enorm gemakkelijk te bereiden, maar wees voorzichtig. Hij komt hard aan!

Ingrediënten:

  • 40ml Vodka
  • 20ml Koffielikeur
  • 3 IJsblokjes

Bereiding:

Doe de ingrediënten in een breed glas en roer ze door elkaar.

Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.