Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Logitech’s Nieuwste Muis is Gewoon… Anders…

Logitech staat natuurlijk al jaren bekend om haar muizen. Mensen die vaak presentaties geven hebben daarnaast vast wel eens de Logitech Presenter in handen gehad. Een afstandsbediening voor Powerpoint presentaties die alleen al opvalt door haar groene laser. In de CUBE combineert Logitech beiden…

De CUBE is een rechthoekig blok dat de eigenschappen van zowel een muis als een presenter in één enkel apparaat verenigt en dat in een doosje met een wel heel eigenzinnig ontwerp. Wanneer je CUBE op tafel ligt, reageert deze als een standaard muis. Het oppervlak van de muis werkt dan als een touchscreen waardoor je makkelijk door documenten kan scrollen.

Pak je de CUBE op, dan verandert hij in een presenter. Door op de bovenkant van de presenter te tikken, krijg je de volgende dia op het scherm. Door de CUBE te rollen en te klikken ga je een dia terug.

We geven het meteen toe, het klinkt wat onwennig allemaal, maar Logitech komt de laatste tijd wel vaker met opvallende nieuwe producten op de markt die gewoonweg handig zijn. Ja, wij zijn heel nieuwsgierig naar de nieuwe CUBE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.