Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eneco Komt met Tablet Thermostaat

Wie dacht dat een tablet app voor de Eneco E-Thermostaat al bijzonder was, heeft het bedrijf vandaag een nog grotere verassing gepresenteerd; de Toon. Toon is een tablet voor aan de muur die niet alleen de thermostaatfuncties overneemt, maar ook nog eens een hoop innovatie met zich meebrengt.

De tablet, die door de Nederlandse bedrijven Quby en Prodrive is ontwikkeld, kan meer dan de verwarming hoger of lager zetten. De tablet heeft directe toegang tot jouw account bij Eneco en kan je tijdig waarschuwen wanneer je bij moet betalen. Je ziet dit niet alleen in echt verbruik, maar ook als verbruik in echte euro’s voor zowel gas als elektra. Toon helpt daarmee ook om sluipverbruik op te sporen. Daarnaast kan Toon van diverse apps gebruik maken zoals Buienradar zodat je daar je eigen tablet niet meer voor hoeft op te pakken.

Toon helpt je aan de ene kant om je account en verbruik overzichtelijk in beeld te krijgen en aan de andere kant voorziet hij je van actuele informatie. Welke technieken achter Toon schuilgaan is ons nog onduidelijk, maar wij gaan op zoek naar meer informatie.

Beschikbaarheid

Eneco start in het voorjaar met de levering van Toon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.