Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

BlackBerry Roadmap 2012 Gelekt

Van diverse kanten hebben we vandaag informatie over de roadmap van BlackBerry in 2012 ontvangen. Hoewel 2012 een 3G Playbook zal brengen, lijkt het verder weer een saai jaar te worden voor de fabrikant die al tijden in de problemen zit. Het meest spannende toestel, de London (codenaam) mogen we pas in november verwachten!

Curves

Komende lente komen de Curve 9220 en 9320 uit. Beiden mid-range toestellen. De 9220 verschijnt rond maart en de 9320 mogen we ongeveer een maand later verwachten. Rond die tijd verschijnt ook de witte versie van de Curve 9380.

Bolds

Rond het begin van het tweede kwartaal zal RIM ook een nieuwe BlackBerry Bold op de markt zetten. Het gaat om de witte versie van de Bold 9790.

BlackBerry OS 10

RIM zal naar verwachting BlackBerry OS 10 tijdens het Mobile World Congress demonstreren. Zoals vermeld zien we het eerste toestel met OS 10 pas in november.

PlayBook

Ondanks de uitverkoop van de PlayBook gaat RIM dit jaar toch nog één van onze wensen inwilligen. Het bedrijf komt toch nog met een 3G versie van haar PlayBook. Deze zal in het tweede kwartaal op de markt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.