Vodafone Komt met Beveiligingsapp

Geschreven op 23 november 2011 door Arjan Olsder

Vodafone heeft eerder vandaag de Mobile Protect app gelanceerd. Deze nieuwe, gratis app voor Vodafone klanten met een Android of BlackBerry smartphone, kan je jouw smartphone beveiligen tegen verlies of misbruik. Iet waar je zeker bij diefstal of verlies veel aan zal hebben.

Wanneer je de app op een Android of BlackBerry toestel met GPS zet, kan je via de Vodafone website uitzoeken waar jouw telefoon zicht bevindt. Ook is het mogelijk om het toestel op afstand te vergrendelen of zelfs helemaal te wissen. Meer informatie over de Mobile Protect app is op de speciale Mobile Protectpagina te vinden.

    

Weest de eerste met een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>