Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Plantronics Gamecom P90 (PS3)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Helder stemgeluid
  • Goede microfoon
  • Mute-knop aanwezig
  • Prima accuduur

THE BAD

  • Lijkt op een standaard bluetooth headset

Vanmorgen schreef ik al over mijn ervaringen met de X40 van Plantronics. Naast headsets voor de Xbox 360, ontwikkelt Plantronics ook headsets voor de Playstation 3 gamer. Één van de meest recente modellen is de P90 die wij de afgelopen dagen tijdens onze PSN sessies uitprobeerden.

Uitrusting

Wanneer je de Plantronics Gamecom P90 koopt, krijg je daar enkel een USB laadsnoertje bij. Meer heb je gewoon ook niet nodig. Hij is dus zo compleet als hij maar zijn kan.

Uiterlijk

De P90 ziet er in eerste instantie uit zoals iedere bluetooth headset van Plantronics. Strak en zwart. Het grote verschil is echter de aanwezigheid van een mute shakelaar. Iets dat ook op reguliere headsets wel een fijne toevoeging kan zijn.

Prestaties

De P90 is een Multi-point bluetooth headset. Het voordeel daarvan is dat je er niet alleen je Playstation 3 op aan kan sluiten, maar ook je telefoon. Handig wanneer iemand je belt terwijl je speelt.

Het geluid dat de P90 produceert is toegespitst op stemgeluid waardoor stemmen zeer helder klinken. Zelfs nog beter dan met de X40. Ook de microfoon wordt door de mensen waarmee ik gamede enorm goed gewaardeerd.

Conclusie

De P90 is niet zomaar een bluetooth headset. De aanwezigheid van de mute knop maakt het een echte gaming headset, en dat wil je natuurlijk op de Playstation 3 hebben. Het geluid is goed en ook over de accu valt niet te klagen. Een dikke voldoende dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.