BlackBerry Playbook Donderdag (16-06) in de Winkel

Geschreven op zaterdag 11 juni 2011 door Arjan Olsder


We hebben er lang op gewacht, maar komende week begint BlackBerry met de lancering van de Playbook. De Blackberry Playbook is de tegenhanger van de iPad waarbij de nadruk, zoals je van RIM mag verwachten, op veiligheid ligt. Toch biedt de Playbook ook aardig wat entertainment mogelijkheden.

Dat merkte GadgetGear toen we enkele weken geleden al een preview van de Playbook konden geven. Het apparaat, dat handig in je broekzak past, is door zijn brede scherm veel beter geschikt om films op te kijken dan op bijvoorbeeld een iPad. Daarnaast zijn de multi-tasking mogelijkheden gewoonweg indrukwekkend. Binnenkort mag je van GadgetGear.nl een uitgebreide review verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *