Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste Windows Phone Mango Toestellen in de Herfst

De afgelopen dagen heeft Microsoft veel nieuws naar buiten gebracht over de Mango Update van Windows Phone. Zo zal de Mango update deze herfst uitkomen zodat ook wij Hollanders eindelijk Xbox Live games op onze Windows Phone toestellen kunnen spelen. Nokia’s eerste WP toestellen zullen ook Mango draaien.

Mango zal een hoop features aan het OS toevoegen. Zo mag je volledige HTML5 ondersteuning verwachten en zal ook Internet Explorer 9 op het OS te vinden zijn. Ook de Live Tiles worden van een update voorzien en Twitter wordt op dezelfde manier in het OS geïntegreerd als Facebook.

Wanneer je Bing gebruikt om op het web te zoeken, zal Bing voortaan ook handige apps promoten die relevant zijn voor jouw zoekopdracht. Vanwege de populariteit van WhatsApp en andere vergelijkbare apps, zullen ook Facebook Chat en Windows Live Messenger (MSN) dieper geïntegreerd worden. Ook mag je betere ondersteuning voor multitasking verwachten.

Naast Nokia zullen ook Fujitsu, Acer, Toshiba en ZTE toestellen op basis van Windows Phone gaan ontwikkelen. Verder liet Microsoft weten dat de Windows Marketplace inmiddels 17.000 apps telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.