Airmiles Lanceert BlackBerry App

Geschreven op 23 mei 2011 door Arjan Olsder

Loyalty Management Nederland, het bedrijf achter de welbekende Airmiles, heeft vandaag een Airmiles app voor BlackBerry telefoons gelanceerd. Met de app is het onder anderen mogelijk om direct een overzicht te krijgen van het huidige Airmiles saldo en natuurlijk om deze direct uit te geven.

Zo bevat de app onder anderen een overzicht van dagaanbiedingen en een overzicht van alle winkeliers (met adressen) en goede doelen waar airmiles aan gespendeerd kunnen worden. Wanneer je een bepaalde winkelier wenst te bezoeken, kan je ook gebruik maken van de routeplanner in deze app. De Airmiles app download je natuurlijk gratis.

    

Weest de eerste met een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>