Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Witte iPhone 4 in de Lente?

De geruchten dat de witte iPhone 4 toch arriveert gaan al langer rond. Nu heeft de vice president of product marketing van Apple, Paul Schiller, aangekondigd dat het toestel komende lente dan toch in de schappen zal liggen. Op tijd voor de uitverkoop?

Hoewel we de iPhone 5 pas in de zomer verwachten zijn er toch mensen die verwachten dat de Apple topman naar de iPhone 5 verwijst in plaats van de iPhone 4. Dit omdat de topman hier in zijn tweet geen duidelijkheid over gaf. De release in de lente zou kunnen werken om de verkopen van de iPhone 4 nog even op te schroeven voor Apple de iPhone 5 op de markt gaat zetten.

Overigens gaat er ook een gerucht over het wel of niet aanwezig zijn van NFC in de iPhone 5. Een Britse krant heeft vernomen dat Apple toch geen NFC chip in de iPhone 5 zal zetten. Hiermee zou Apple op achterstand komen te staan tegenover Android waarbij de eerste toestellen al met NFC zijn uitgerust. Banken willen NFC betalingen stimuleren dus wat ons betreft blijft het een gerucht totdat Apple hier een uitspraak over doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.