Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Dolphin Browser HD (Android)

Hoewel de meeste gadgeteers ongetwijfeld genoegen nemen met de standaard browser die ze bij een telefoon krijgen, heeft de Dolphin HD browser genoeg in haar mars om zelfs deze jongen te bekeren.

Dolphin Browser HD blijkt extreem goed met tabs overweg te kunnen. Zo is het mogelijk om maar liefst 8 websites open te hebben staan. Ook handig is de bookmarks side bar. Wanneer je naar rechts slide, schuiven jouw bookmarks naar binnen en dat doet ons meteen denken aan de interface van Windows Phone 7. De bookmarks worden overigens gesorteerd op basis van gebruik. Best logisch!

Het is ook mogelijk om gestures te gebruiken. Niet alleen om een functie binnen het programma uit te voeren, maar ook om een bepaalde website te laden. Dit kan je zelf allemaal instellen. Volledige Multi-touch support is trouwens ook geen probleem. Pinch-to-zoom werkt enorm snel en heeft minder kuren dan pinch-to-zoom met de standaard Android browser.

Het is ook mogelijk om Dolphin uit te bereiden met plug-ins. Zo zijn op Android Market diverse RSS plug-ins te vinden en is het mogelijk om nieuwe theme’s te downloaden.

Deze Gadgeteer Zegt: “Dolphin Browser HD is de ultieme Android Browser”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.