Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

FAQ: Gratis, Betaalde Apps (iPhone/iPad/Android)

Natuurlijk beschikken de App Store en Android Market over een gigantisch aanbod van gratis apps, maar de meeste juweeltjes (met name wat games betreft) zitten toch wel tussen de betaalde. Als je een beetje handig te werk gaat, kan je ook deze apps gratis downloaden.

Natuurlijk behandelen we dagelijks het Nederlandse AppEvent, maar er zijn een aantal initiatieven waar je dagelijks betaalde apps kan binnenhalen en een aantal daarvan zijn het hele jaar door beschikbaar.

De grootste bron voor gratis iOS apps en games is zonder twijfel FreeAppADay.com. Deze site brengt het hele jaar door gratis apps voor de iPhone, iPad en Android. Met Android zijn ze echter net gestart waardoor de site zich op dit moment beperkt tot één gratis game per week.

Ook OpenFeint, een social gaming netwerk, heeft dagelijks gratis games in de aanbieding (hoewel veel OpenFeint games standaard gratis zijn). Om deze aanbiedingen te checken kan je naar de OpenFeint website gaan of gewoon de OpenFeint Game Spotlight downloaden van de AppStore.

Dan is er nog GreatAppADay.com , ook deze jongens brengen dagelijks een gratis app maar beperken zich tot de iPhone/iPod Touch.

Op dit moment (Augustus) organiseren Nederlandse en Belgische ontwikkelaars voor de tweede keer het AppEvent. Tijdens het AppEvent komen dagelijks gratis apps van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars voorbij.

Voor al deze sites adviseren wij je om de RSS feed in de gaten te houden en om daarnaast OpenFeint Game Spotlight te installeren. De komende tijd zullen we dit overzicht verder uitwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.